Ülkemizin dört bir yanında bulunmakta olan devlet üniversiteleri açık pozisyonları için sözleşmeli personel ve akademik personel alımlarına devam etmektedir. İşin Olsa aracılığı ile üniversitelerin sözleşmeli personel alımı ilanlarını sizler için derledik.

Buna göre ülkemizin dört bir yanında bulunmakta olan devlet üniversiteleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 182 kişilik memur alımı yapıyor. Buna göre adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. Peki hangi üniversiteler memur alımı yapıyor ve detaylar nedir.

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER

Erciyes Üniversitesi 50 Sözleşmeli Personel Alacak
Balıkesir Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alacak
Hacettepe Üniversitesi 40 Sözleşmeli Personel Alacak
Ankara Üniversitesi 66 Sözleşmeli Personel Alacak
Namık Kemal Üniversitesi 17 Sözleşmeli Personel Alacak

Yukarıda hangi üniversitenin kaç kişilik personel alımı yapacağı verilmitşir. Peki adaylar başvuru yapmak isterse hangi adımları takip etmesi gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Başvurular genel olarak üniversitelerin Rektörlükleri içerisinde bulunan Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılmaktadır. Tabi başvurular üniversiteden üniversiteye değişiklik gösterebilmektedir. İlanları görüntülemek isteyen adayların yukarıda ki üniversite ilanlarının üstüne tıklaması gerekmektedir. İlana ve üniversiteye göre başvuru tarihleri değişiklik göstermektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim