Ülkemizin en seçkin öğrencilerini yerleştiren üniversitelerin bir tanesi olarak bilinmekte olan Uludağ Üniversitesi aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için Rektörlük aracılığı ile ilanlar hazırlamakta ve ilanları Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı duyurular bölümünden duyurmaktadır.

Uludağ Üniversitesi tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz 12 Nisan 2018 tarihinde yayımlandı. Buna göre Uludağ Üniversitesinin toplam 191 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilecek, adaylardan aranan şartlar nedir? Nasıl başvuru yapılır tüm detayları sizler için açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Uludağ Üniversitesi 191 memur alımı ilanı yayımladı. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? İlanlara bakıldığında 149 kişi hemşire, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Laboratuvar) 12 kişi, Sağlık Teknikeri (Radyoterapi) 2 kişi, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) 10 kişi, Sağlık Teknikeri (Anestezi) 8 kişi, Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji) 3 kişi, Sağlık Teknikeri (Perfüzyon Teknikeri) 1 kişi, Sağlık Teknikeri (Odyometri) 1 kişi, Fizyoterapist 2 kişi, psikolog 2 kişi, Dil ve Konuşma Terapisti 1 Kişi alımı yapılacak olup toplam 191 kişilik atama yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Uludağ Üniversitesi 191 memur alımı yapacak. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre adayların 26 Nisan 2018 tarihine kadar www.uludag.edu.tr adresinde bulunan formu doldurarak gerekli belgeler ile Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim