Ulaştırma Denizlik ve Haberleşme Bakanlığı uzman yardımcısı alımı yapacak.

Yeni açıklanan memur personel alım ilanına göre kamu kurumlarında uzman yardımcısı alımları kapsamında Genel İdari Hizmetler sınıfında 10 Ulaştırma ve Haberleşme Uzman Yardımcısı istihdam edilecek. Bakanlığın merkez teşkilatında görevlendirilecek olan uzman personellerin 2017 ya da 2018 KPSS puan türlerinden en az 80 puan ile yabancı dil sınavından en az C düzeyinde puanı bulunması gerekmektedir.

5 farklı alandaki alımlarda 4 Bilgisayar Mühendisi, 2 Endüstri Mühendisi, 2 Makine Mühendisi, 1 Elektrik ve Elektronik Mühendisi, 1 Hukuk mezunu olmak üzere 10 kişilik alım yapılacak. Alımlar için her kadroda 4 katı kadar aday mülakat sınavına çağırılacak. KPSS puan türlerinden aşağıdaki belirtilen puan türlerinden asgari puan şartını taşımaları istenilecek.

https://www.isinolsa.com/images/upload/aaaa.png

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELER?

Adayların haiz olması gerekli olan başvuru şartları belli oldu. Buna göre 657 sayılı devlet memurları kanunu 48. madde A fıkrası uyarınca belirtilen şartları taşımak, KPSS puan şartlarını taşımak, Yaş şartında 1 Ocak tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, 01 Ocak 1984 doğumlular ve sonrası başvuru yapabilecek, tabloda belirtilen dallarda lisans mezunu olmak,

ÖZEL ŞARTLAR NELER?

Adayların genel şartların yanında özel başvuru şartlarında ise YDS puan türünden en az C seviyesinde puanı olmak gerekiyor. Yabancı dil sınavlarından uluslararası geçerliliği bulunan ÖSYM'ce kabul edilen diğer sınavlardan C düzeyinde puan almak ve belgelemek gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI NELER?

İlana başvurular 7 Ocak tarihinde başlayacak. Adayların başvuruları başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte şahsen veya posta ile mesai saatleri arasında başvuru yapabilecekler. Adayların başvuruları tamamlayabilmeleri için 28 Ocak tarihine kadar süre verildiği belirtildi.

İlana erişmek için tıklayın

Diğer personel alımları için işin olsa mobil uygulamasını indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim