Devlet Personel Başkanlığı tarafından 17 Ocak 2018 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı olan Türkiye Su Enstitüsü ( SUEN ) bünyesine kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Yapılmış olan duyuruya göre Türkiye Su Enstitüsü ( SUEN ) Proje Süresi ile Sınırlı Sürede istihdam edilecek Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Adaylar bu yönde Türkiye Su Enstitüsü ( SUEN ) tarafından yapılacak olan sözlü sınava katılarak, sınavda başarılı olan adaylar boş olan pozisyona yerleşecektir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Türkiye Su Enstitüsü ( SUEN ) alımını yapacağı sözleşmeli personel adayından başvuru için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulnmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir seyehat engeli olmamak, SOn başvuru tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır.

Yukarıdaki şartları taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilir ve yapılacak olan giriş sınavına katılabilirler. Giriş sınavı 01 Şubat 2018 tarihinde yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve buna göre başvurularını en geç 23 Ocak 2018 tarihine kadar Mesai saati bitimine kadar Türkiye Su Enstitüsüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurusunu yapan adaylar için sonradan www.suen.gov.tr adresinden Sınava Girmeye Hak kazanalar duyurusu olarak duyurulacaktır. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.