Geçtiğimiz günlerde Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de söz konusu kurumun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250 sözleşmeli memur personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin ilanı 17 Şubat 2017 tarihinde kamuoyuna duyuruldu. Alımlar henüz başlamamış olup adayların başlaması ile söz konusu kadrolara yoğun talep göstermesi beklenmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin kamuya 250 sözleşmeli memur personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Kimya Mühendisi
Makine Mühendisi
Elektrik Elektronik Mühendisi
Elektrik Mühendisi

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya toplam 250 memur personeli alımı yapacak ve alınacak olan adayların yukarıda ki kadrolarda istihdam etmesi gerekmektedir. 

Buna göre alınacak personeller Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine bağlı ziraat bölge şefliklerinde görev yapacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların bulundukları illerde bulunan İŞKUR'a müracaat etmeleri gerekmekte olup her ilde bulunan İŞKUR'da Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin alım yapacağı kadrolara uygun olarak duyurular yayımlanacaktır. Başvurular 6 Mart 2017'de başlayacak ve 17 Mart 2017 tarihinde sona erecek.