Geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri ile Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 4 farklı mühendis kadrosu için toplam 250 kişilik kamu personeli alımı yapacağı öğrenilmişti.

Alım ilanının yayımlanmasından birkaç gün sonra başvurular 6 Mart 2017'de müracaatlar başladı ve halen başvurular devam ediyor. Adayların 17 Mart 2017 tarihine kadar Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi için müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi yayımlamış olduğu personel alım ilanı ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250 kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Kimya Mühendisi
Makine Mühendisi
Elektrik Elektronik Mühendisi
Elektrik Mühendisi

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için toplam 250 kamu personeli alımı yapılacak. Toplam 4 farklı mühendis kadroları için atama yapılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi yukarıda verilmiş olan 4 farklı mühendis kadrosu için personel alımı yapacak. Peki müracaatlar nasıl yapılır? Müracaat etmek isteyen adayların alım yapılan ilin İŞKUR şubeleri ile görüşme yapması ve alım ilanlarına müracaat etmesi gerekmektedir. Hangi iller için alım yapılacak ve hangi bölgeye kaç mühendis alımı yapılacağını öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Kadro ve Başvurular İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim