Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250 kamu personeli alımı yapacağı duyurulmuştu. Ancak alım ilanının yayımlanması ile müracaatlar hemen başlamadı ve başvuruların 6 Mart 2017 tarihi itibari ile müracaatların alınacağo duyurulmuştu.

Beklenen başvuru tarihi 6 Mart 2017 geldi ve Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi 250 kamu personeli alımı müracaatları başladı. Peki adaylar hangi pozisyonlara müracaat edebiliyor? Başvurular nasıl ve hangi kadrolar için yapılacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi yayımladığı ilan ile 250 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

Kimya Mühendisi
Makine Mühendisi
Elektrik Elektronik Mühendisi
Elektrik Mühendisi

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi 250 kamu personeli alacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin alım yapacağı 250 mühendis kadrosu için başvurular bugün itibari ile başladı. Peki nasıl müracaat edilir? Başvurular İŞKUR aracılığı ile kabul edilecek ve adaylar bulundukları ilin İŞKUR müdürlüklerine giderek gerekli müracaatlarını yapabilecek.
Başvuru yapmak ve kadrolar ile hangi illere mühendis alımları yapılacağını öğrenmek isteyen adaylar aşağı da verilen resmi bildiriyi inceleyerek gerekli konular hakkında bilgi sahibi olabilir.

Kadro ve Başvurular İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim