Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bilindiği üzere az da olsa açık pozisyonları için yıl içerisinde aralıklarla memur ve personel alımı ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlamakta olup yeni bir ilan yayımladı.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından kamuoyuna yeni yayımlanan ilana bakıldığında 21 daimi memur alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 21 memur alımı hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve adaylardan aranacak şartlar nedir? Tüm detayları sizlere iletiyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 21 daimi memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Sekreter(Yönetici Sekreter / Asistan) 4 kişi, Büro Memuru (Genel) 11 kişi, Mütercim 2 kişi, Ekonometrist 1 kişi, Makam Şoförü 1 kişi, Bilgisayar Programcısı 2 kişi olmak üzere toplam 21 daimi memur alımı gerçekleştirilecektir. Peki ilana ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 21 daimi memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların en az lise mezunu olması gerekmekte olup lise mezunları sadece şoför kadrosuna başvuru yapabilmektedir. Diğer pozisyonlar için üniversite mezunu olunması gerekmekte olup KPSS'den 60 ve üzeri puan almış olmak, sorumluluk sahibi olmak gibi şartlar aranmaktadır. Başvuru yapmak için adayların öncelikle https://goo.gl/uAcRPg linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması, git tuşuna basması gelen İŞKUR sayfasının işyeri ünvanı alanına TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ yazarak ara tuşuna basması ve gelen pozisyonlara başvurularını yapması gerekmektedir. Son başvuru tarihi 21 Şubat 2018'dir.

Editör: TE Bilisim