Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü aralıklarla açık olduğu pozisyonlar için memur ve personel alımı ilanı yayımlamakta olup ilgili kurum son dakika yeni bir ilanı daha duyurdu.

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre 6 alım yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak, kimler başvuru yapabilecek ve detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü 6 memur alımı ilanı detaylarını sizlere paylaşıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü 6 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak? Buna göre programcı 1 kişi, mütercim tercüman 2 kişi, arşiv uzmanı 1 kişi, teknisyen 3 kişi olmak üzere toplam 6 sözleşmeli personel alımı yapılacak?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü 6 sözleşmeli personel alımında aranacak şartlar nedir? Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, sicili uygun olmak, görevi sağlık yapmaya yatkın olmak, pozisyonlar için ilgili bölümlerde mezun olmak ve gerekiyorsa ilgili sertifikalara belgelere sahip olmak gibi şartlara adayların sahip olması gerekmektedir. Yine pozisyonlar için özel olarak şartlar da aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü 6 memur alımı ilanı yayımlandı. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adaylar Kemankeş Caddesi Karamustafa Paşa Sokak No:21 Karaköy / İSTANBUL adresine başvurularını 17 Mart 2018 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim