Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)'ın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere elektrik teknikeri ve elektrik teknisyeni kadroları için toplam 200 kamu personeli alımı yapılacağı müjdelenmişti.

Ancak sadece lise ve dengi okulların ilgili elektrik bölümlerinden mezun olan adayların müracaatları kabul edilecekti. Adayların tepkisi üzerine Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 200 kamu personeli alımı ilanı güncellendi. Buna göre önlisans mezunu adaylar için de kadro ayrıldı. Peki hangi mezun için kaç kadro ayrıldı.

DETAYLAR

Elektrik Teknisyeni - 16 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 137 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 47 Personel (Önlisans Mezunu)

ÖNLİSANS MEZUNLARINA MÜJDELİ HABER

Eski alım ilanın da elektrik teknisyeni için 16 pozisyon ayrılmış veriye kalan tüm elektrik teknikeri alımları lise ve dengi okul mezunları için ayrılmıştı. Ancak şimdi önlisans mezunlarına müjdeli haber verilerek 47 kişilik kadro ayrıldı.

NE ZAMAN BAŞVURU YAPILACAK

Başvurular 20 Mart 2017 tarihinde başlayacak ve 29 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Alım ilanı ilgili İŞKUR il şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulacak ve adaylar oradan başvurularını yapabileceği gibi yine İŞKUR'un internet sayfasından da adaylar başvurularını yapabilecek.

Resmi Bildiri ve Alınacak İller İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim