Türk Telekom bünyelerinde ki açık pozisyonlar için her sene çok sayıda memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında Türk Telekom bilgi verdiği gibi yine internet ortamından adaylara açık pozisyonlarını duyurmakta ve bu pozisyonlar için müracaatları kabul etmektedir.

Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi internet ortamı aracılığı ile yayımlamış olduğu 30'a yakın kadro için çok sayıda memur personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

Açık Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK


Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi 30'a yakın pozisyon için memur personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Engelli Müşteri Temsilcisi (Engelli)
Ölçme Değerlendirme Uzmanı
IVR Sistemleri Uzmanı
İst.-Yabancı Dil Müşteri Temsilcisi (THY Projesi)
Test Analisti
Tele-Satış Müşteri Temsilcisi

Yukarıda belirtlmiş olan kadrolar başta olmak üzere Türk Telekom 30'a yakın kadro için memur personel alımı gerçekleştirmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Türk Telekom açık 30'a yakın kadro için memur personel alımı gerçekleştiriyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip ederek gerekli nitelikleri öğrenmesi ve uyugn bulunduğu pozisyonlar için yine aynı kanal üzerinden müracaat gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/QwRLXN
Editör: TE Bilisim