Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türk Standartları Enstitüsü açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Türk Standartları Enstitüsü personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığından duyurulmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanan ilan ile toplam 40 kişilik memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki Türk Standartları Enstitüsü memur alımı başvuruları ne zaman başlıyor ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Türk Standartları Enstitüsü toplam 40 kişilik memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak ve detaylar nedir.

 TSE Uzman Yardımcısı - 12 Memur Alımı
Avukat - 2 Memur Alımı
Memur - 24 Memur Alımı
Şoför - 2 Personel Alımı

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar için toplam 40 kişilik TSE tarafından kamu personeli alımı yapılacaktır. Peki kimler başvuru yapabilir ve detayları nedir.

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURABİLİR

TSE Uzman Yardımcısı
Siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri, İnşaat Mühendisliği, İstatistik, Matematik, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği

Avukat
Hukuk Fakültesi Mezunu

Memur
İşletme Önlisans veya İşletme Yönetimi Önlisans, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı,  Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Şoför
En az lise mezunu olmak

BAŞVURULAR

Başvurular 18 Eylül 2017 - 2 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak olup başvurular TSE'nin resmi internet sitesinden yapılacaktır.

www.tse.org.tr
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim