Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında hava taşımacılığı yapan ve lider konumda olarak bilinen Türk Hava Yolları yatırımlarını sürdürmekte olan özellikle yaz aylarının yaklaşması ile filo ve sefer sayısını bir hayli artırdı ve buna bağlı olarak da personel alımı gerçekleştirmektedir.

Yatırımlarını sürdürmekte olan Türk Hava Yolları açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili kadrolar için nitelikler belirlemekte olan Türk Hava Yolları kariyer siteleri aracılığı ile duyurularını gerçekleştirmekte olup yeni ilanları ile çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki personel alımı detayları nedir ve nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türk Hava Yolları iş ilanları için memur ve personel alımı gerçekleştirecektir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların kılık kıyafetlerine özen gösterir olmak, diksiyonu düzgün olmak, saygılı olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır ve detaylar nedir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR? ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Türk Hava Yolları farklı pozisyonlara personel alımı yapacak. Peki pozisyonlar nelerdir? THY A.O Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanlığı'nda Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları, THY A.O BT Alanında Part-Time Çalışma Arkadaşları, Kaptan Pilot Geniş Gövde, Kaptan Pilot Dar Gövde, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan Kaptan Pilot Geniş Gövde, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan Kaptan Pilot Dar Gövde, THY A.O. Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı pozisyonlarına personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.