Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde alım ilanı yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre Trabzon Büyükşehir Belediyesi farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 221 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi iki farklı ilan ile alım yapacak ve buna göre Trabzon Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesine itfaiye eri ve zabıta memuru alacak. Yayımlanmış olan bir diğer ilana göre ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ farklı kadrolarda 51 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar belirtilmiş olan bazı nitelikleri gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylardan genel olarak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Sağlık açısından ilgili görevini yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, Daha önce görev aldığı kamu kurumu veya kamu kuruşundan disiplin cezası ile ile ayrılmamış olmak, Erkek adylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca alım pozisyonlarına göre, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ alım yapacağı farklı pozisyonlardaki kadrolar için belirtilen eğitim seviyesini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Zabıta Memuru ve itfaiye eri pozisyonları için, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi memur personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Trabzon Büyükşehir Belediyesine şahsen yapılacaktır. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ 51 Memur Alım İlanı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı