Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'na bağlı olarak görevlerini yerine getirmekte olan kamu kurumu  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA yurt dışı ofisleri vasıtası ile ülkemizin yurt dışı yardımlarını organize etmekte olan önemli bir kurum olarak görevlerini devam etmektedir. Hizmetlerine uzun süredir devam eden  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA açık pozisyonları için de memur ve personel alımlarını sürdürüyor.

Bugün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilana göre  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA'nın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 11 kişilik kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapan Kurum:  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA
Alınacak Personel Sayısı: 11
Başvuru Tarihleri: 8 Ocak 2018 - 19 Ocak 2018
Alınacak Pozisyon: Uzman Yardımcısı

BAŞVURABİLECEK BÖLÜMLER NELERDİR?

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 11 kişilik kamu personeli ve memur alımı yapıyor peki başvurabilecek bölümler nelerdir?

İnşaat Mühendisliği - 2 Kişi
Mimarlık - 1 Kişi
Siyasal Bilgileri, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler - 6 Kişi
Hukuk - 1 Kişi
İletişim Fakültesi Mezunu - 1 Kişi

Yukarıda hangi bölüm ve hangi fakülteden mezun olan kaç kişilik adayın  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA'ya alınacağı belirtilmiştir. Başvurular 8 Ocak'da başlayacak olup 19 Ocak'da sona erecektir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ