Türk Hava Yolları kendi resmi internet sitesindeki yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliği için kabin memuru alımı yapacağını belirtti. Türk Hava Yolları kazandığı bir çok ödül ile ülkemizi temsil eden ortaklığı sürecinde bünyesinmde çalıştırmak üzere Bayan Kabin memuru alımı yapacağını belirtti. Başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Haberimizin devamında ilgili genel şartlara ulaşabilirsiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türk Hava Yolları( THY ) alımını yapacağı Kabin memuru pozisyonuna başvuru yapacak adayların mutlaka Bayan olmaları gerekmektedir. Bu doğrultuda adaylardan, İletişim Becerisi yüksek olmak, Ekip çalışmasına yatkın olmak, Dinamik ve Güler yüzlü olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan En az lise mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak veya Mavi kart sahibi olanlar, Ocak 1988 ve Aralık 1997 tarihleri arasında doğmuş olmak, İyi derecede ingilice bilmek, Adli sicil kaydı ve Adli sicil arşivi bulunmamak, 160 vm ile 180 cm boyları arasında olmak, Sağlık açısından uçuşlara ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlıksorunu olmamak, Kabin memuru üniformasını giydiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi gibi izler bulunmamak ve Daha önce THY veya diğer uçuş firmalarından disiplin cezası ile ayrılmamış olmaları gerekmektedir.

NOT: Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını yapabilmeleri için yukarıdaki şartları taşımak zorundadırlar. Buna göre başvurular Türk Hava Yolları( THY ) resmi internet sayfası olan, www.thy.com üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşımayan adaylar başvuru yapamıyacak ve başvuruları geçersiz sayılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.