TEİAŞ geçtiğimiz günlerde alım duyurusu yayımlamıştı. Yayımlanan duyuruya göre TEİAŞ bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı bölgelerden toplamda 20 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Alım başvuruları bugün itibari ile başladı ve adaylar başvurularına başlayabilir ve aranan şartlara göre son başvuru gününe kadar aşvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK BÖLGE VE ALIM SAYISI:

TEİAŞ yayımlamış olduğu ilanda toplamda 20 kişilik boş kadro ile 19 farklı bölgede Avukat alımı yapacağını açıkladı. Merkez ve Taşra teşkilatına alım yapılacak olup, Merkez teşkilatı Hukuk Müşavirliğine 3, İstanbul Davutpara 1, Adapazarı 1, Kütahya 1, Konya 1, Samsun 1, Kayseri 1, Gaziantep 1, Elazığ 2, Trabzon 1, Erzurum 1, Van 3, Antalya 1, Denizli 1 ve Kastamonu 1 olmak üzere 20 kişi alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

TEİAŞ avukat alım ilanına başvuru yapacak adaylar aranan bütün nitelikleri taşımak zorundadırlar. Adaylardan genel olarak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşından küçük olmamak, Avukatlık görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak nitelikeri aranmaktadır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Yukarıdaki genel niteliklerle birlikte adaylardan, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, Başvuru tarihinin son günü itibari ile en az iki yıl avukatlık yapmış olmak ve bunu belgelemek, Hukuk fakültesi mezunu olmak veya buna denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak nitelikleri ve adaylarda ek olarak, 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 70 puan almış olmak ve Yabancu Dil Sınavından en az B seviyesinde puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Başvuru yapacak Avukat adayları başvurularına bugün ( 29 Ocak 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 09 Şubat 2018 tarihi saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Buna göre başvurular Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı (Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı Caddesi Kat:16 No:12 Çankaya/Ankara) veya www.teias.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formu doldurularak, istenilen belgeler ile birlikte şahsen, elden veya posta yoluyla İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.