Geçtiğimiz günlerde Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından hazırlanan kamu personeli alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan duyuru da TEDAŞ'ın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250 kamu personeli alımı yapacağı belirtildi.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulan ilan da adaylara başvuru için 10 günlük süre verildiği belirtildi ve çeşitli kadrolar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin toplam 250 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Adayların başvurular için 27 Şubat 2017'ye kadar müracaat etmesi gerekmektedir.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılıyor

Şehir Plancısı, İşletme Mühendisi, İstatistikçi, Endüstri Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Mimar,  Elektrik Mühendisi, Elektrik Öğretmeni, Yazılım Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Avukat , Harita Mühendisi, Harita Teknikeri, Ziraat Mühendisi


Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için TEDAŞ 250 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılıyor

TEDAŞ'ın 250 kamu personeli alımı haberinden bilgisi olan pek çok aday müracaatları nasıl yapacağını bilemediği için başvuru yapamamaktadır. Başvuru yapmak için adayların Türkiye geneli ikamet ettikleri adrese en yakın İŞKUR müracaat merkezlerine gitmesi yeterli olacaktır. İŞKUR'a gidemeyecek olan adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesi olan www.iskur.gov.tr üzerinden detaylı bilgiyi öğrenebilir ve başvuru yapabilir. Başvurular için son tarih 27 Şubat 2017'dir.