Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEDAŞ) tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile farklı pozisyonlar için toplam 250 kamu personeli alınacağı duyurulmuştu.

Söz konusu alımlar 16 Şubat 2017 tarihinde başladı ve adaylar 27 Şubat 2017 tarihine kadar sürecek. Uygun pozisyonlar için müracaat etmek isteyen adayların bu süre zarfları içerisinde başvuru yapması gerekmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEDAŞ) toplam 250 kamu personeli alacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılır?

Şehir Plancısı, İşletme Mühendisi, İstatistikçi, Endüstri Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Mimar,  Elektrik Mühendisi, Elektrik Öğretmeni, Yazılım Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Avukat , Harita Mühendisi, Harita Teknikeri, Ziraat Mühendisi

Yukarıda TEDAŞ'ın hangi pozisyonlar için alım yaptığı belirtilmiştir. Lisans düzeyi kadroları için adayların KPSSP3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olması gerekmekte olup önlisans düzeyi kadro için ise adayların KPSSP93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olması gerekiyor.

Nasıl Müracaat Edilir

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEDAŞ)'ın alım yaptığı 250 kamu personeli başvuruları İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapacak olan adayların en yakın İŞKUR müracaat merkezine 27 Şubat 2017 tarihine kadar giderek üye olması ve başvuru yapması gerekmektedir.

Yine aşağıda yer alan siteye girerekte İŞKUR üyeleri Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEDAŞ)'ın alım yapacağı 250 kamu personeli alım ilanına başvurularını yapabilir.

http://esube.iskur.gov.tr/
Editör: TE Bilisim