Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEDAŞ), boş bulunan pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları TEDAŞ tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEDAŞ)'ın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 250 kamu personeli alımı yaptığı öğrenildi. Peki bu alım ilanı hangi pozisyonlar için yapılacak?

Hangi pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEDAŞ) tarafından ilan edilen bildiri ile TEDAŞ'ın 250 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

Şehir Plancısı, İşletme Mühendisi, İstatistikçi, Endüstri Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Mimar,  Elektrik Mühendisi, Elektrik Öğretmeni, Yazılım Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Avukat , Harita Mühendisi, Harita Teknikeri, Ziraat Mühendisi Yukarıda Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEDAŞ)'ın hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı hakkında bilgi verilmiştir.

Müracaatlar Nasıl Yapılacak

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için TEDAŞ 250 kamu personeli alımı gerçekleştirmekte olup ilana lisans ve önlisans adaylar müracaat edebilmektedir. Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmakta olup lisans ve önlisans düzeyinde adayların 60 ve yukarı puan almış olması gerekmektedir. Başvurular 27 Şubat 2017 tarihinde sona erecek olup başvurular Türkiye geneli İŞKUR aracılığı ile yapılmaktadır.
Editör: TE Bilisim