2 Kamu kurumuna 456 işçi, memur ve personel alımı yapılacak!

İstanbul Üniversitesine daimi süreli personel alımı ve TCDD'ye sözleşmeli personel alımları yapılacak. İki kuruma toplamda istihdam edilecek olan personel sayısı 456 olarak açıklandı.

LİSE VE LİSANS MEZUNU - 55 KPSS İLE

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada özel bütçe gelirlerinden karşılanmak üzere 657 sayılı DMK'nın 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Adayların başvurularda KPSS'den en az 55 ve üzeri puan almış olması istenilecek. hemşirelik lisans bölümünden ve sağlık meslek liselerin hemşirelik bölümünden mezun olmak yeterli olacak. Lisans mezunu olarak 90, önlisans mezunu olarak ise 10 kişi istihdam edilecek. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması gerekli olacak.

İlan detayları için tıklayın

Başvurular şahsen yapılması istenildi. İstanbul üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden başvuru formu ile birlikte istenilen belgelerin şahsen teslim etmesi gerekli olacak. Başvuruda istenilen belgeler ise şöyle; fotoğraflı başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma veya mezuniyet belgesi aslı ya da fotokopisi, 2018 KPSS sonuç belgesi istenilecek.

TCDD SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

Diğer alım ise TCDD'ye olacak. Türkiye Devlet emir Yolları Genel Müdürlüğüne 86 Tren Teşkil İşçisi, 42 Yol Bakım ve onarım operatörü, 188 Demiryolları hattı bakım onarımcı, 40 liman vinç operatörü, olmak üzere toplamda 356 işçi istihdam edilecek. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak. Başvurularda sadece erkek adayların başvuru yapması gerekli olacak. Yaş şartında 36 yaşından gün almamış adaylar başvuru yapabilecek. Başvurularda KPSS şartı aranmayacak. Başvurularda meslek lisesi bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. İlana başvurular henüz başlamadı. 9 Nisan ile 15 Nisan tarihleri arasında başlayacak. Diğer ilanlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

TCDD ilanına erişmek için tıklayın