Devlet Personel Başkanlığı Geçtiğimiz günlerde, TCDD bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı memur personel alımı yapacağını belirtmişti. TCDD iki farklı alan da ve farklı kadrolar ile bünyesine toplamda 383 kişilik boş kadro ile memur personel alımı gerçekleştirecek. İlan iki farklı şekilde duyurulmuş olup, TCDD ilk ilanında Taşımacılık alanında 88 kişi alacağını belirtirken diğer ilanında ise 395 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtmişti.

Söz konusu ilana başvurular ve başvuru işlemleri ile ilgili tüm detaylar İşkur tarafından yapılacak olup ilanın İŞKUR tarafından yayımlanması beklenmekteydi ve gün itibari ile ilan yayımlandı ve 383 memur personel alımı başvurular başladı! Adaylar başvurularını bugün itibari ile en geç 10 Gün içerisinde yapmak zorundadırlar.

TCDD 383 PERSONEL ALIYOR!

TCDD iki farklı alanda alım yapacağını belirtti ve bu alanları ve kadro sayılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

TCDD 295 Daimi İşçi Alımı: TCDD En az lise mezunu olmak şartı ile 295 kişi alımı yapacağını belirtti. Buna göre TCDD, TCDD 50 Mühendis, 117 Tren Teşkil işçisi, 128 Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü, kadrolarında alım yapacak. Alımlar farklı şehirlerde yapılacak olup her kadro için aranan özel şartlara Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.

TCDD Taşımacılık 88 İşçi Daimi İşçi Alımı: TCDD Taşımacılık bünyesine 88 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtti ve alımların farklı illerde yapılacağını açıklamıştır. Buna göre TCDD Taşımacılık Tren Teşkil İşçiliği sanat kolunda İstanbul 3, Ankara 10, Malatya 3, Elazığ 2, Afyon 2, Bilecik 2, Kocaeli 2, Zonguldak 6, Karabük 4, Kırıkkale 3, Aydın 2, İzmir 2, Denizli 2, Balıkesir 2, Kars 5, Erzurum 2, Sivas 2, Elazığ 9, Van 5, Gaziantep 3, Hatay 2, Niğde 2, Konya 2, Afyon 4, Kütahya 7 olmak üzere toplamda 88 işçi personel alınacaktır. özel şartlara ve diğer bilgilere Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

TCDD memur personel alımı başvuruları bugün ( 12 Aralık 2017 ) itibari ile başladı ve adaylar başvurularını en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları şarttır. Başvurular Türkiye İş Kurumu sitesi üzerinden yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim