T.C. Devlet Demiryolları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilanlar kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesindeki duyurular bölümünden yayımlanmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde TCDD tarafından hazırlanan ilanlar kamuoyuna duyuruldu buna göre Türkiye geneli TCDD toplam 383 kişilik daimi memur alımı yapacak. Peki TCDD hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve ilgili pozisyonlara başvurular hangi tarihlerde gerçekleştirilecektir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

TCDD yayımladığı ilanlar ile toplam 383 daimi memur alımı yapacağı duyurusu yapıldı. Peki alım yapılacak pozisyonlar nedir?

Tren Teşkil İşçiliği - 88 Personel
Tren Teşkil - 117 Personel
Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü - 128 Personel
Mühendis - 50 Pesonel

Yukarıda alım yapılacak olan pozisyonların ne olduğu ve hangi pozisyon için toplam kaç kişilik memur, personel, işçi alımı yapılacağı belirtilmiştir. Peki başvurular ne zaman yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

TCDD'nin memur alımı ilanı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna ilan edilmiş olup başvurular 12 Aralık 2017 - 21 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvuruların başlaması ile İşin Olsa ekibi olarak TCDD'nin memur alımına yönelik yeni bir haber yapıp sizleri başvuru ve aranacak şartlar hakkında bilgilendireceğiz.

Editör: TE Bilisim