Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yıl içerisinde açıktan atama ve merkezi atama yolları ile yüzlerce memur alımı gerçekleştirmektedir.

Buna göre geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile iki farklı ilan yayımlandı ve TCDD'nin en az lise mezunu 295 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki TCDD hangi pozisyonlara memur alacak, TCDD memur alımı ilanına kimler başvuru yapabilir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere TCDD'nin memur alımına ilişkin tüm detayları veriyoruz.

KADROLAR NEDİR?

TCDD 295 memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Mühendis - 50 Personel
Tren Teşkil işçisi - 117 Personel
Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü - 128 Personel

Yukarıda TCDD'nin hangi pozisyonlara memur alımı yapacağı belirtilmiş olup toplamda 295 kişilik memur alımı yapılacaktır.

EN AZ LİSE MEZUNU

TCDD'nin 295 kişilik memur alımına başvuru yapacak olan adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. Yine tüm pozisyonlar için genel ve özel olarak şartlar aranıyor. Adayların bu şartlara da sahip olması gerekmektedir. Aranacak şartlar ve başvuru hakkında bilgi edinmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

ARANACAK ŞARTLAR ve BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim