Faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kuruluşları arasında yer almakta olan Tarım Kredi Kooperatifleri yayımlamış olduğu ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı ilanını geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyurdu.

Önlisans ve lisans mezunu memur alımı yapacağını duyuran Tarım Kredi Kooperatifleri lisans mezunu 204 kişilik ziraat mühendisi kadrosu için memur alımı yapıyor. Başvurular 25 Mayıs 2017 tarihine kadar devam etmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir detaylar ve şartlar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kamu Kurumu: Tarım Kredi Kooperatifleri
Alınacak Memur Sayısı: 204
Alınacak Pozisyon: Ziraat Mühendisi
Son Başvuru: 25 Mayıs 2017
Şart: KPSS 60 ve Üzeri

NASIL BAŞVURU YAPILIR


Tarım Kredi Kooperatifleri 204 kişilik ziraat mühendisi memuru alımı ilanı yayımladı. Buna göre adaylar 25 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Peki Tarım Kredi Kooperatifleri ziraat mühendisi memuru alımı ilanına nasıl başvuru yapabilir. Buna göre adaylar aşağıda verilmiş olan adreslere yanlarında bulundurmaları gereken belgeler ve iş talep formu belgesi ile şahsen başvuru yapması gerekmektedir.



SON BAŞVURU 25 MAYIS 

Tarım Kredi Kooperatifleri 204 kişilik ziraat mühendisi memuru alımı ilanına adayların 25 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adayların yanlarında istenen belgeleri bulundurması ve yine iş talep formunu da doldurması gerekmektedir.

İLAN, İSTENEN BELGELER VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim