Kamu kurumları açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hazırlanan personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı ile kamuoyuna duyuruldu.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilan da Tarım Kredi Kooperatiflerinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 500 kişilik memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilir ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Tarım Kredi Kooperatifleri
Alınacak Personel Sayısı: 500
Şart: KPSS 60 ve Üzeri

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Tarım Kredi Kooperatifleri toplam 500 kişilik pozisyon için memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.
286 Personel - Kooperatif Görevlisi,
204 Personel - Ziraat Mühendisi, 
10 Personel - Müfettiş Yardımcısı
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için yanlarında verilmiş olan sayı kadar Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR

Tarım Kredi Kooperatifleri üç farklı pozisyon için toplam 500 kişilik memur personel alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların 10 Mayıs 2017 - 25 Mayıs 2017 tarihleri arasında iş talep formu aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Müracaat detayları ve başvurular için adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ
TÜM KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim