Faaliyetlerini sürdüren Tarım Kredi Kooperatifleri kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonlara göre memur alımı ilanları yayımlamaktadır. Buna göre lisans mezunu 204 memur alımı yapılıyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri ilanı kurum tarafından hazırlanmış olup kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu. 204 kişilik lisans mezunu ziraat mühendisi memuru alımı yapılıyor. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilir ve nasıl başvuru yapılır.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Tarım Kredi Kooperatifleri
Alınacak Pozisyon: Ziraat Mühendisi
Alınacak Memur Sayısı: 204
Son Başvuru: 25 Mayıs

KİMLER BAŞVURABİLİR


Tarım Kredi Kooperatifleri 204 kişilik ziraat mühendisi alımı ilanına müracaat edecek olan adayların ziraat mühendisliği ile ilgili bölümlerden mezun olmuş olması ve Kamu Personeli Seçme Sınavından 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır, detaylar nedir?

BAŞVURULAR

Tarım Kredi Kooperatifleri 204 kişilik ziraat mühendisi memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır.



Yukarıda belirtilmiş olan adreslere adayların iş talep formunu doldurarak gerekli belgeleri ile müracaat etmesi gerekmektedir. Başvurular 25 Mayıs 2017 tarihine kadar sürecektir. Adayların bu tarihe kadar kesin başvurularını Tarım Kredi Kooperatiflerine yapması gerekiyor.

İLAN, İSTENEN BELGELER VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim