Her geçen gün yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. İlgili memur personel alımı alımı ilanları Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılıyor. Yayımlanan ilanlar doğrultusunda Tarım Bakanlığı ( GTHB ) bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtti.

Toplamda 2 ilan yayımlandı ve bu ilanlara göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı büyesine 24 kamu personeli alacak. Adayların bu ilanlara başvuru için KPSS50 puan ile veya kpss 60 puan ile başvuru yapacaklardır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yayımladığı ilk ilana göre bünyesine 18 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Programcı ve Çözümleyici alımı yapacğaını belirtti. Buna göre 10 Çözümleyici ve 8 Programcı alımı yapacak. Ayrıca adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için Yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Buna göre adaylara yapılacak sıralama sonucunda 5 katı kadar aday sınava çağırılacaktır.

Yayımlanan bir diğer ilana göre ise, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 6 kişilik boş kaforus ile sözleşmeli Mühendis alacak. Adayların Kamu personeli seçme sınavından KPSSP3 puan türünden enaz 50 puan almış olmaları ve Yabancı Dil Sınavından en az 50 puan almış olmaları şarttır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı puan şartını yerine getirmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili Programcı ve Çözğmleyici pozisyonuna başvurular en geç 29 Haziran 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (D Kapısı) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161 Çankaya/ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 258 89 11) adresine teslim etmiş olmaları veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile göndermiş olmaları gerekmektedir.

Mühendis kadrosuna başvurular ise, en geç 29 Haziran 2018 tarihine kadar Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne (Teyyaredüzü Mah.Atatürk Bulvarı Giresun/Merkez) şahsen yapılacaktır.

Ayrıca ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanarak ilanları inceleyebilirsiniz.

Mühendis Alım İlanı

Programcı ve Çözümleyici Alım İlanı

Editör: TE Bilisim