Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün bu sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 500'e yakın memur ve personel alımı yapması bekleniyordu. Sonunda beklenen ilan dün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlandı.

Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2017/6 tercihleri kapsamında 487 büro memuru ve 813 tekniker kadrosu için toplam bin 300 kişilik memur ve personel alımı yapacak. Başvurular 20 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile başladı.

BAŞVURULAR

https://ais.osym.gov.tr

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü memur ve personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların yukarıda belirtilmiş olan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Aday İşlemleri Sistemine girerek KPSS 2017/6 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bin 300 personel alımı tercihleri ikonuna basarak başvurularını yapması gerekmektedir.

İlan için tercih yapacak olan adayların KPSS'den 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. KPSS'den yeterli puanı alamayan adaylar başvuru yapamamaktadır. Başvurular 20 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile açıldı ve adaylar başvurularını yapabiliyor.

KADROLAR

Büro Memuru - 487 Memur
Tekniker - 813 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü memur ve personel alımı yapmakta olup toplam bin 300 kişilik lisans ve önlisans mezunu personel alınacaktır. Adayların mezuniyete göre girdiği KPSS'den 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir.

BAŞVURU YAPABİLECEK BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYINIZ
İLAN ŞARTLAR VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ