Sultangazi Belediyesi memur personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Sultangazi Belediyesi farklı pozisyonlarda toplamda 25 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Buna göre bu ilana adaylar başvurularına 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı ve 02 Ekim 2018 tarihi itibari ile de son vermişlerdi. Büyük heyecanla başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar için başvuru sonuçları açıklandı.

Bu doğrultuda Sultangazi Belediyesi 25 kişilik kadro ile adaylara sınav yapacak. Açıklanan kadrolara göre ise, Lisans mezunu Bilgisayar İşletmeni, Lisans Mezunu Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Lise Mezunu Memur, Lise Mezunu Zabıta Memuru ve Lisans mezunu Zabıta Memuru alacak.

Söz konusu başvuruu sonuçları Sultangazi Belediyesi resmi internet sayfası üzerinde duyurulmuş olup, haberimizin devamından direk başvuru sonuç sayfasına ulaşabileceksiniz.

SINAV YERİ ZAMANI VE KONULARI:

Sultangazi Belediyesi başvuru sonuçlarını duyurmuş olup, 22 Ekim 2018 tarihi ile 24 Ekim 2018 tarihilerinde sözlü sınav yapacak. Buna göre Sınav Sultangazi Belediyesi Meclis Toplantısı Salonunda yapılacak olup, VHKİ pozisyonu, Bilgisayar İşletmeni ve Memur Pozisyonu için 22 Ekim 2018 tarihinde saat 10:00 da yapılacak ve Zabıta Memuru pozisyonu için ise 24 Ekim 2018 tarihinde saat 10:00 da sözlü sınav yapılacaktır.

Sınavlarda ise adaylara,

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat konuları ile kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

BAŞVURU SONUÇLARI

Editör: TE Bilisim