Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı aracılığı ile hazırlanan alım ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan da Spor Toto Teşkilatı Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzer toplam 4 daimi avukat personeli alımı yapılacağı belirtildi.

Alım ilanı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından hazırlandı ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna yayımlandı. Alım ilanı bugün kamuoyuna duyuruldu ve adaylara başvuru için 8 günlük süre verildi. Son başvuru tarihi 7 Nisan 2017 tarihi olarak bilinmektedir. Peki nasıl müracaat edilir ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 4
Alınacak Pozisyon: Avukat
Son Müracaat Tarihi: 7 Nisan 2017
Kamu Kurumu / Daimi Personel

BAŞVURU DETAYLARI


Başvuru yapacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve en az  puan almış olması gerekmektedir. Adayların hukuk fakültesi lisans bölümlerinden mezun olması ve avukatlık mesleği yapmalarına her hangi bir engellerinin bulunmuyor olması gerekmektedir.

Müracaatlar Spor Toto Teşkilatı Başkanlığının alım ilanının yayımlandığı İŞKUR il şube ve müracaat merkezleri ile yapılmakta olup yine adaylar internet üzerinden başvurularını da gerçekleştirebilir. Son başvuru 7 Nisan 2017 olarak bilinmekte ve adayların bu tarihe kadar müracaatlarını yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/rkzLsB
Editör: TE Bilisim