Ülkemizin önde gele kamu kurum ve kuruluşları arasında yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aralıklarla açık pozisyonları için sözleşmeli memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre geçtiğimiz haftalarda yeni bir ilanı kamuoyuna duyurdu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından kamuoyuna duyurulan ilanda 23 memur alımı yapacağı duyurulmuştu. Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 23 memur alımı yapacak. Üstelik alınacak olan sözleşmeli memurlara yüksek maaş verilecek. Peki Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 23 memur alımı pozisyonları nelerdir, personeller ne kadar maaş alacak?

HANGİ POZİSYONLARA MEMUR ALINACAK?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendi bünyelerinde görev yapmak üzere 23 memur alımı yapacak. Peki SGK hangi pozisyonlar için memur alımı yapacak? Yayımlanan ilana göre SGK sözleşmeli programcı ve sözleşmeli çözümleyici kadroları için memur alımı gerçekleştirecektir. Peki detaylar nedir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 23 sözleşmeli memur alımı gerçekleştirecektir. Buna göre alınacak olan adaylar 4 bin 929 TL'ye kadar maaş alacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Adayların Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Cad.No:6 Balgat/ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 207 84 28-29) adresine müracaat formlarını şahsen teslim etmeleri gerekmekte olup son başvuru tarihi 8 Şubat 2018'dir.

RESMİ BİLDİRİ ve DETAYLAR BURADA

Editör: TE Bilisim