Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı SGK aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilanlarını açıktan atama ya da merkezi atama usulü ile yayımlamaktadır. KPSS 2018/1 merkezi atamasında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı SGK içinde kadro ayrıldı.

Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı SGK KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme ataması kapsamında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere ön lisans ve lisans mezuniyet gruplarından toplam 265 memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki memur alımına ilişkin detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı SGK kendi bünyelerinde görev yapmak üzere toplam 265 memur alımı yapacak. Alıma en az önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecektir. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Buna göre önlisans mezunu adaylar icra memuru ve memur kadrolarına lisans mezunu adaylar ise avukat, memur, mühendis, icra memuru ve programcı kadrolarına başvurularını gerçekleştirebilecektir. Tabi başvuru yapan adayların nitelik kodlarına dikkat etmesi gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı SGK kendi bünyelerinde görev yapmak üzere toplam 265 memur alımı yapacak. Alımlar KPSS 2018/1 kapsamında yapılacak olup en az önlisans mezunu adaylar müracaat edebilecektir. Başvurular 5 Temmuz 2018 tarihine kadar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim