Ülkemizde her ay farklı kamu kurumları yüzlerce ya da binlerce kişilik memur alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır. Hükümetin erken seçim açıklamasının ardından pek çok gelişme yaşandı ve memur alımı ilanlarının dönemleri de geldiği için tüm gözler kamu kurumlarındaydı. Buna göre ilanlar yayımlandı.

Şu ana kadar erken seçim öncesi kamuoyuna 44 bin kişilik memur alımı ilanı yayımlandı. Peki hangi kurumlar kaç kişilik ilanlar yayımladı, hangi pozisyonlara atamalar yapılıyor adayların ne yapması gerekiyor? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları siz değerli okurlarımıza ulaştırıyoruz.

ALIM YAPAN KURUMLAR

24 Haziran erken seçim öncesi yayımlanan 44 bin memur alımı, kamu personeli alımı ilanlarına baktığımızda; Adalet Bakanlığının 14 bin 504 memur alımı, Sağlık Bakanlığının 18 bin memur alımı, Spor Genel Müdürlüğünün 3 bin 200 memur alımı, Kredi ve Yurtlar Kurumu bin 200 memur alımı (başvurular sona erdi), Van Büyükşehir Belediyesi 140 memur alımı, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 200 memur alımı, Milli Eğitim Bakanlığı 5 bin memur alımı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bin 750 memur alımı ilanı yayımladığı görülmektedir. Bu ilanlar ile 44 bin memu alımı ilanının yayımlandığı görülmektedir. Yine bunlardan hariç binlerce kişilik üniversite ilanları, belediye ilanları da bulunmaktadır. Niteliklerine uyum sağladığınız tüm kadrolara başvuru yapabilirsiniz.

Peki adaylar İşin Olsa sitemizden ilanlara nasıl ulaşabilir? Öncelikle memur alımı ilanı linkine tıklayarak tüm ilanlara ulaşabilirsiniz. Buradan ilanları detaylıca inceleyebilir, resmi bildirileri görebilir, başvuru tarihleri hakkında bilgi alarak tüm ilanlara müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İŞİN OLSA ÖZEL HABER