Cumhurbaşkanlığına bağlı Savunma Sanayii Başkanlığı KPSS'den en az 65 ile 70 puan ve üzeri puan alan adaylar arasından 34 memur personel alımı yapılacağını açıkladı!

Alım yapılacak kadrolar ise şöyle; Proje Mühendisi, Proje Asistanı kadrolarında 34 kişi alınacak. Proje mühendisi kadrosundaki alımlarda 15 kişi istihdam edilecek. Adayların öğrenim düzeyinde 7 farklı branşta başvuru yapabilecekler. KPSS'den en az 70 ve üzeri puan almak gerekecek. İngilizce C seviyesinde 70 ve puan almak gerekli olacak. https://www.isinolsa.com/images/upload/aaaaa.png

34 kişilik alımda 19 kiş ise proje asistanı kadrosundaki alımlar için yapılacak. Bu alana başvuru yapmak isteyen adayların KPSS'den en az 65 ve üzeri puan almaları gerekecek. Adayların ayrıca İngilizce puanlarının en az D seviyesinde olması gerekli olduğu belirtildi. Proje asistanı kadrosundaki alımlarda 95 kişi mülakata çağırılacak.

https://www.isinolsa.com/images/upload/1111111.png

GENEL ŞARTLAR;

Adayların başvuru şartlarında 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen 48/A bendindeki genel şartları taşımaları istenildi. Ayrıca adayların yurtdışı veya yurt içinde seyahat engelinin bulunmaması ile sınava başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.

BAŞVURU TARİHLERİ;

23 Aralık tarihinde duyurulan ilanda başvuru tarihleri 1 Mart ile 15 Mart tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Buna göre başvurular internet ortasından yapılacak. İstenilen belgelerin 15 Mart 2019 tarihinde saat 18:00'a kadar yüklemesi istenildi. Başvuru yapan adaylardan sınava katılmaya hak kazanan adaylar için sözlü sınav yapılacak. Mülakatta 70 ve üzeri puan alan adaylar başarılı olacaklar.

İlan detayları için tıklayın

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim