İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan ve Türkiye'nin üç tarafındaki denizlerdeki sorumluluk alanları içerisinde görev ve operasyon faaliyetlerine devam etmekte olan Sahil Güvenlik Komutanlığı açık pozisyonları için hem askeri personel hemde sivil memur alımı gerçekleştirmektedir.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanan sivil memur alımı ilanı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığının farklı pozisyonlar için toplam 240 sivil memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir ve adaylar başvurularını nasıl yapacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı 240 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacak? Büro Personeli Pozisyonunda, 3 Dava Takip, 8 giriş Kontrol, 1 Fotoğraf, 14 Mali İşler, 3 Ambar, 12 Mal Sorumlusu, 6 Hesap Sorumlusu, 2 Kasiyer, 41 Düz Büro Personeli, 2 Resepsiyon alımı yapacak. Tekniker Pozisyonunda ise, 3 Elektrik Teknikeri, 8 Elektronik Teknikeri, 16 bilgisayar Teknikeri, 5 Harita Kadastro, 3 İnşaat, 1 Sıhhi Tesisat, 1 Video Montoj pozisyonunda tekniker alacak. Teknisyen Kadrosuna ise, 9 Bilgisayar/ Veri Bankası, 2 Bakım Onarım, 2 basın Yayın, 4 Elektrik, 2 Motor, 3 Santral, 3 Elektronik, 1 Gemi İnşa, 1 Klima İklimlendirme, 3 Sıhhi Tesisat pozisyonlarına alım yapacak. Destek Personeli kadrosuna ise, 3 bahçıvan, 6 Berber, 4 Boyacı/ Badanacı, 59 Hizmetli, 6 Garson ve 2 Terzi posizyonun da Destek Personeli alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR? 

Sahil Güvenlik Komutanlığı yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için toplam 240 sivil memur alımı yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre müracaatlar 9 Nisan tarihinde başlayacak ve 30 Nisan 2018 tarihine kadar yapılacaktır. Aranacak şartların ne olduğu ve diğer detaylar hakkında bilgi edinmek isteyenlerin aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim