6 Üniversiteye sağlık teknikeri alımı yapılacak.

ÖSYM tarafından alınan lise, önlisans ve lisans mezunu memur alımlarında sağlık bölümlerinden mezun adayların yapabileceği atamaları aktarmak istiyoruz.

2018/2 merkezi memur atamaları için tercihler 11 Aralık tarihinde başlandı. Adayların tercihlerini 20 Aralık tarihine kadar tamamlaması gerekiyor. Önlisans mezunu olarak tercih yapacak olan adaylar dikkat! Sağlık teknikeri kadrolarında 8 kişilik alım yapılacak.

HANGİ ÜNİVERSİTELER SAĞLIK TEKNİKERİ ALACAK?

6 farklı üniversite ve şehirlerdeki yer alan Üniversitelerin sağlık birimlerine alımlar gerçekleşecek. Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Ordu Altınordu, Rize, Sakarya illerinde bulunan üniversitelere alımlar yapılacak. Bu üniversiteler şöyle; Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvurularda ilanda yer alan nitelik kodlarına sahip olmaları gerekmektedir. Bu ilan kodlarının açıklaması ise şu şekilde;

3013 (Diş Protez, Diş Protez Teknikerliği, Diş Protez Teknolojisi önlisans programından mezun olmak)

7225 (Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması)

3033 (Protez ve Ortez, Ortopedik Protez ve Ortez programlarının birinden mezun olmak)

3037 (Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.)

3011 (Ağız Diş Sağlığı, Ağız ve Diş Sağlığı, Diş Hekimliği-Hijyen, Diş Teknik Sekreterliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.)

İlanlara erişmek için tıklayın

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizleri takip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA