Sağlık Bakanlığına 6 Bin 409 işçi alınacak. 

Başvurular 31 Aralık tarihinde alınmaya başlandı. Lise mezunu 60 KPSS puanı ile yapılabilecek olan başvurular için sürekli işçi kadrosunda görev yapmak isteyen adaylar bu ilana nasıl başvuru yapabilecek aktarıyoruz. Öncelikle alımlarda başvururu yapılabilecek kadroların hangileri olduğunu aktarmak istiyoruz. 

SAĞLIK BAKANLIĞI 6 BİN 409 PERSONEL ALIMI

Sürekli işçi kadrosunda görev alacak olan personellerin hangi kadrolarda istihdam edileceği belli oldu. Buna göre 6409 perosonel Hasta Karşılama Görevlisi, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım Ve Arıza Giderme Eleman, Veri Girişi Kontrol Elemanı, Elektrikçi, Güvenlik Personeli,  Bilgisayar Bakım Onarım Ve Servis Elemanı, Klinik Destek Elemanı, Ambulans Şoförü gibi kadrolarda görev yapacaklar. 

Başvurular için son tarih: 4 Ocak 2019

Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya devam edecek. Adaylar İŞKUR internet sitesi üzerinden yada İŞKUR hizmet birimlerinden de şahsen müracaat edebilirler. İnternet üzerinden başvuru yapacak adaylar için resmi olarak nasıl başvuru yapabileceklerini aktarıyoruz.

1- Öncelikle https://www.iskur.gov.tr/ adres satırını kopyalarak, yeni tarayıcıdan açınız. Çıkan sayfada açık işler butonuna tıklayınız. 

2- işyeri türünü " kamu " işyeri ünvanına ise " SAĞLIK BAKANLIĞI " yazarak ara butonuna tıklayın. Çıkan ilanlardan başvuru yapmak istediğiniz kadronun genel hususlarını ve özel şartlarını taşınıdığınızı düşünüyorsanız başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız. 

3- Sisteme giriş yapmak için T.C. kimlik numarası ve şifre gerekli olacaktır. Bu bilgileri girdikten sonra iş arayan girişi diyerek giriş yapabililirsiniz. Şifreniz bulunmuyorsa e-devlet şifresi ile de giriş yapabilirsiniz. Ayrıca profiliniz aktif statüde olması gerekli olacaktır. Profiliniz aktif statüde ve ilana başvuru şartarını taşıyorsanız İlana başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İŞİN OLSA