Adaylar için heyecanlı bekleyiş

Başvurularını gerçekleştiren binlerce aday için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Binlerce kişi tarafından başvuru alan ve yoğun ilgi gördüğü bilinen ilanda Temizlik Görevlisi pozisyonu için kura sonuçlarının açıklanması bekleniyor. 25 Ekim 2018 ve 26 Ekim 2018 tarihleri olarak belirtilen kura sonuçlarının açıklanma süreci binlerce kişi için heyecana neden oluyor.

Temizlik Görevlisi pozisyonuna başvuru yapan adaylar, kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, temizlik görevlisi kura sonuçlarının açıklanma tarihini ve saatini merak ediyorlar. Temizlik görevlisi kura sonuçları ne zaman açıklanacak diye merak eden ziyaretçilerimiz için kılavuzda yer alan önemli bazı detayları sizlere aktarmak istiyoruz.

Temizlik Görevlisi kura sonuçları

İlgili kılavuzda da aktarıldığı üzere kuralar 25-26 Ekim 2018 tarihlerinde çekiliyor. Bu kura çekim işlemleri katılıma kapalı olarak gerçekleştiriliyor. Yoğun başvurunun söz konusu olduğu temizlik personeli kadrosu için kura sonuçlarının büyük bir bölümü 26 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıklanmış olacak Bu bağlamda ilgili pozisyona başvuru yapan adayların isinolsa.com adresini takip etmelerini önermekteyiz. Kura sonuçları anlık olarak sitemiz üzerinden takip edilebiliyor, sizlere aktarılıyor olacaktır.

26 Ekim 2018 tarihinde kura sonuçları açıklanacak olan iller ise Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak şeklinde aktarılmaktadır...

Sağlık Bakanlığı 5 bin personel alımı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ