5298 işçi personel alımı için Sağlık Bakanlığı tarafından belirtilen sürenin sonuna yaklaşılıyor. Binlerce aday tarafından başvurunun yapıldığı personel alımında, adaylar kura sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Başvuruları başlayan ve 13 Ekim 2018 tarihi itibariyle sonlanan işçi personel alımı için adayların meraklı bekleyişi sonlanmak üzere. Yayımlanan ilanda başvuruları kabul edilen adayların kura sonuçları 25 Ekim 2018 tarihi itibariyle kamuoyuna aktarılmış olacak.

Kura sonuçları hangi sayfadan öğrenilir? Saat kaçta açıklanacak?

Kura çekim işlemleri Ankara' da katılıma kapalı olarak sağlanacak. Yoğun başvuru ve ilgi nedeniyle kapalı kura çekimiyle gerçekleşecek alımlarda adaylar sonuçlarını isinolsa.com üzerinden anlık olarak öğrenebilecekler. Bu personel alımında 1276 eski hükümlü ve 431 engelli personel alımı da gerçekleştirilmiş olacak. Katılımcılar kura sonuçlarını öğrenmek için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilir, anlık olarak sonuçlardan haberdar olabilirler.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

25 Ekim ve 26 Ekim tarihlerinde hangi şehirlerin kuraları çekilecek? İşte detaylar

25 Ekim tarihinde çekilecek kuralar

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) şeklinde belirtiliyor.

26 Ekim tarihinde çekilecek kuralar

Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak İlleri Temizlik Görevlisi  (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) olarak 26 Ekim 2018 tarihinde çekilecek kuralar aktarılıyor. Kura sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar saat 20.00 itibariyle resmi web adresi üzerinden sonuçları öğrenebilirler.

Editör: TE Bilisim