İŞKUR aracılığıyla yürütülen ve çok sayıda kişiye umut ışığı olan 5 bin personel alımı kura sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir? Sağlık Bakanlığı 5 bin personel alımı kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura sonuçlarının açıklanma tarihi ve sonuç öğrenme adresi gibi konulardaki tüm detaylara değinmeye çalışalım.

Geçtiğimiz günler itibariyle başvuruları alınan ve katılıma kapalı kura çekimiyle alımları gerçekleştirilecek 5298 personel alımında süreç yaklaştı. 25 Ekim ve 26 Ekim 2018 tarihlerinde Ankara' da kura çekimleri yapılacak olan 5 bin personel alımında adaylar için heyecanlı bekleyiş sonlanmak üzere. Saat 18:00 itibariyle kura çekimlerine başlanacak olan personel alımında, 20.00 itibariyle tüm adaylar sonuçlara erişim sağlayabilecekler.

Sağlık bakanlığı kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) adayların kuraları 25 Ekim 2018 tarihinde saat 18.00' da çekilecek. Katılım sağlayan adaylar saat 20.00 itibariyle isinolsa.com üzerinden kura sonuçlarına ulaşabilirler. Mobil uygulamalarımızı indirerek, kura sonuçlarından anında haberdar olabilirsiniz. Uygulamalarımız ücretsiz olarak uygulama mağazalarında kullanımınıza sunulmaktadır.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

26 Ekim 2018 tarihinde hangi kuralar çekilecek?

Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak İlleri Temizlik Görevlisi  (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kuraları 26 Ekim 2018 tarihinde çekilecektir. Bu kuraların sonuçlarını da yine anlık olarak mobil uygulamalarımız ve sitemiz üzerinden sizlere ulaştırıyor olacağız... Kura sonuçlarını kontrol etmek isteyen adaylar https://iscisonuc.saglik.gov.tr adresinden sonuçlara erişim sağlayabilecekler.

SONUÇ EKRANI