Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilanda kurum bünyesine çeşitli meslek pozisyonlarından toplamda 5298 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Engelli, eski hükümlü ve diğer vatandaşlara yönelik genel bir başvuruya imkan tanıyan bu ilan yoğun ilgi görmüş, binlerce kişi tarafından başvuru almıştı.

İlana başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, başvuruları olumlu değerlendirilen binlerce adayın kura çekimi için heyecanlı bekleyişi devam etti. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda, kura sonuçlarının 25 Ekim 2018 tarihinde ve 26 Ekim 2018 tarihinde belirtilen illerin dağılımına göre kura sonuçlarının açıklanacağı bilgisi de kamuoyuna aktarılmıştı.

Yoğun katılım nedeniyle kapalı kura çekimi yapılacak

Binlerce kişi tarafından başvuru alan ve çok ilgi gören ilanın sonuçları, kapalı kura çekimi yöntemiyle adayların katılımına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Kura sonuçları anlık olarak isinolsa.com üzerinden adaylarla paylaşılacak. Kura sonuçlarını öğrenmek isteyen, başvuru yapan tüm ziyaretçilerimiz mobil uygulamalarımız üzerinden anlık olarak bildirim alabilirler. Uygulamalarımız, uygulama mağazalarında ücretsiz olarak kullanımınıza sunulmuş durumdadır.

Android için TIKLAYINIZ

iOS için TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı 5298 personel alımı kura sonuçları açıklanıyor

İlgili duyuruda kura sonuçlarının akşam saat 20.00 itibariyle resmi web adresi üzerinden adaylara duyurulacağı bilgisii verildi. Sürekli olarak güncel kalacak bu haberimiz dahilinde, il il tüm başvuruların kura sonuçlarına erişim imkanı sunulacaktır. Başvuru yapan adayların kura sonuçlarının açıklanmasıyla beraber isinolsa.com sitemizi ziyaret etmelerini önermekteyiz.

Editör: TE Bilisim