Devamlı olarak alım faliyetlerine devam eden kamu kurumları bünyelerine farklı alanlarda memur ve personel alımı yapıyorlar. Buna göre duyurusu geçtiğimiz günlerde yapılan ilana göre Sağlık Bakanlığı bünyesine 200 kişilik kadro ile Danışman Perosnel alımı yapacağını belirtmişti. Söz konusu ilan için başvurular, 22 Mayıs 2018 tarihinde başlamıştı ve artık sona ermektedir.

Buna göre Sağlık Bakanlığı, Sağlık Sisteminin güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında 200 kişilik boş kadro ile Danışman alımı yapacak. Buna göre Sağlık Bakanlığı Halk Sağlılığı Genel Müdürlüğü tarafından toplamda 49 ilde 100 Sağlıklı Hayat Merkezinde istihdam edilmek üzere tam zamanlı çalışacak Bireysel Danışman alacaktır. Alımı yapılacak Danışman adaylarının Temmuz 2018 içerisinde görece başlatılması planlanmaktadır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sağlık Bakanlığı bünyesine 200 kişilik kadro ile 65 Çocuk Gelişimci, 16 Diyetsyen, 52 Fizyoterapist, 47 Sosyal Çalışmacı ve 20 Pskolog alacak. Adaylardan bu yönde İlanın son başvuru tarihi itibari ile 50 yaşından büyük olmamak, Office programlarından anlamak ve kullanabilmek, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin pozisyonuna göre ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Tercihen Yüksek Lisans mezunu olmak, Alım yapılacak pozisyon için en az 2 yıl çalışmış olmak ( Tercihen ), Tercihen çeşitli sertifika programlarına katılmış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Adaylar başvurularına 22 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başladılar ve artık sona ermektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 05 Haziran 2018 tarihine kladar saat 18:00 a kadar gerçekleştirmeleri şarttır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için İlanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim