Bir süredir Sağlık Bakanlığının 18 bin memur alımı konusu gündemdeydi ve açıklanan kadrolar ile Sağlık Bakanlığının KPSS 2018/5 tercihleri ile en az ortaöğretim mezunu olmak üzere toplam 18 bin memur alımı yapacağı öğrenilmişti. Başvuruların başlaması merak ile beklenirken tercih kılavuzu kamuoyuna duyuruldu.

Buna göre Sağlık Bakanlığı KPSS 2018/5 ile 18 bin memur alımına ilişkin tercih kılavuzu yayımlandı, detaylar ve başvuru tarihleri net olarak açıklandı. Ancak başvurular henüz başlamadı. Peki Sağlık Bakanlığının 18 bin memur alımında başvurular hangi tarihlerde başlayacak?

BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığının KPSS 2018/5 tercihleri ile 18 bin memur alımına ilişkin başvuru tarihleri açıklandı. Buna göre adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi ÖSYM AİS aracılığı ile 18 bin memur alımına başvuru yapacak olup başvuru tarihleri 4 Haziran 2018 - 11 Haziran 2018 tarihleri aralığında yapılacaktır. Bu tarihlerde başvuru yapmayan adayların başvuruları daha sonra alınmayacak olup yine nitelik kodları, adayların sahip olması gereken özellikle ve diğer tüm bilgiler de paylaşıldı. Hemen aşağıdaki bağlantılar ile gerekli kaynaklara ulaşabilirsiniz.

Tüm Bilgiler: https://goo.gl/g6G5UY

18 Bin Memur Alımı Kadro Dağılımı Burada

Editör: TE Bilisim