Ülkemizin önde gelen kamu kurumlarından bir tanesi olarak bilinen Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz 26 Mart 2018 tarihide kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı duyurular bölümü aracılığı ile ilan yayımladı.

Buna göre Sağlık Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 16 memur alımı yapıyor. Alımlar bilişim pozisyonuna yapılmakta olup adaylara en fazla aylık 21 bin 187 TL'ye kadar maaş verilecektir. Buna göre başvurular bitiyor adayların hızlı bir şekilde müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Sağlık Bakanlığı yüksek maaşlı 16 bilişim personeli alımı yapacak. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre .Net Yazılım Uzmanı 9 kişi, Linux Sunucu Uzmanı 2 kişi, Windows Sunucu Uzmanı 1 kişi, Sistem ve Ağ Güvenliği Uzmanı 3 kişi ve Network Uzmanı 1 kişi olmak üzere toplam 16 kişilik sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Adaylara 10 bin 593 TL'den başlayan ve 21 bin 187 TL'ye kadar yükselen maaş verilecektir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı 16 bilişim personeli alımında hem genel şartlar hemde özel şartlar aramakta olup adayların iki şartlara da sahip olması gerekmektedir. Bu şartları lütfen aşağıda verilen resmi ilana tıklayarak öğreniniz. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların 10 Nisan 2018 saat: 18.00'a kadar Sağlık Bakanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001.Cadde No:9 Bilkent Çankaya/Ankara adresine şahsen ya da posta yolu ile başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar yapılmaya başvurular geçersiz sayılacaktır.

DİĞER MEMUR ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim