Ülkemizin en köklü ve adından en sık bahsedilen firmalar arasında yer almakta olan Sabancı Holding yıl içerisinde yeni yatırımlarına ve şirketleri büyütme çalışmasına devam ederken yine yüzlerce personel alımları da gerçekleştirmektedir. Sabancı Holding'in personel alımları resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmaktadır.

Sabancı Holding kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara göre personel alımlarının yapıldığı görülmekte olup hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor? Sabancı Holding personel alımına ilişkin detaylar nedir.

ALIM DETAYLARI

Alım Yapacak Kuruluş: Sabancı Holding
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Farklı Pozisyon: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bilgi Teknolojileri - Analiz Uzmanı
Acente Satış Uzmanı
Projeler ve Süreç Yönetimi Uzmanı
Satış Koordinasyon Yöneticisi
Şube Yöneticisi
Şube Asistanı
Müşteri Deneyimi
Finansal Danışman
Stok Planlama Uzmanı
Lojistik Operasyon Uzmanı
Market Yönetici Adayı

Yukarıda Sabancı Holding'in alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Peki adaylar ilgili firmaya nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Sabancı Holding'in alım yapacağı pozisyonların bazıları yukarıda sizlere sunulmuştur. Adayların müracaatlarını yapması için aşağıdaki linki takip etmesi, pozisyonların tamamını görüntülemesi, nitelikler hakkında bilgi sahibi olması ve başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim