Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmak isteyen binlerce adayın merakla beklediği PTT personel alımı için ilan yayımlanmış, başvurular alınmıştı. Uygulanan sınavın ardından adaylar, sonuç açıklanma dönemine geçiş yaptılar ve meraklı bekleyiş bir de kesin sınav sonuçlarının 19 Ekim 2018 itibariyle açıklanmasının ardından; sözlü sınav uygulaması sürecine geçildi.

İlginin yoğun olduğu PTT 5 bin personel alımında adaylar, kesin sınav sonuçlarından başarıyla ayrılanlar olarak sözlü sınavlara tabi tutulacaklar ve sözlü sınavların ardından işe yerleştirmeleri yapılacak. Bilindiği üzere sözlü sınavlar kurum tarafından, belirli gün ve saatlerde yapılıyor. Bu gün ve saatlerde kurum tarafından daha sonra ilan ediliyor.

Sözlü sınavlar ne zaman yapılacak?

Kurum bünyesinde görev almak için sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar, önümüzdeki günlerde sözlü sınavlara alınacaklar ancak; henüz herhangi net bir tarih kamuoyuna aktarılmış değil. Kesin sınav sonuçlarının açıklanma ekranında duyurulara göz atan ziyaretçilerimiz, bu yönde bir duyuruya da erişim sağladılar. İlgili duyuru ekranında da aktarıldığı üzere, sözlü sınav tarihleri daha sonradan ilan edilecek ve adayların değerlendirmeleri yapılacak.

Sözlü sınav tarihleri açıklandığında bildirim alın

İlginin büyük olduğu PTT 5 bin personel alımında, sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların; sözlü sınav tarihleri ve yerleri neticeye ulaştığı anda bildirim almalarına olanak sağlayan Android ve iOS mobil uygulamalarımız, ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumdadır. Henüz indirmemiş ziyaretçilerimizin, mutlaka indirmelerini önermekteyiz.

iOS: TIKLAYINIZ

Android: TIKLAYINIZ