55 bin memur alımı sürecine ilişkin adayların sabırsız bekleyişi sürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde PTT müdürü Kenan Bozgeyik tarafından alımı yapılacağı ifade edilen 55 bin memur personel alımı konusunda, adaylar alımın yapılıp yapılmayacağını, alımların ne zaman olacağını ve kadro dağılımını merak etmektedirler. PTT tarafından yapılan alımlarda daha önceki duyurularda aktarılan kadrolara benzer pozisyonlara alımların yapılacağı düşünülürken, lise mezunu adayların da kendilerine kadro sayısının arttırılması yönünde isteklerde bulunuyorlar.

55 bin memur alımı ne zaman yapılacak?

PTT müdürü tarafından yapılan açıklamada Cumhuriyet' in 100. yılına kadar PTT bünyesine peyder pey memur alımlarının yapılacağı, bu süreçte toplam 55 bin memur alımının gerçekleştirileceği ifadeleri kullanılmıştı. Şuan için yapılacak alımlara yönelik bir tarih açıklaması gerçekleştirilmedi. Muhtemel alım için öngörülen kadrolar ise bir önceki alımlarda olduğu gibi posta dağıtıcısı, gişe yetkilisi, büro memuru, avukat, mühendis gibi çeşitli kadrolar üzerinedir.

PTT memur alımında kadro dağılımları nasıl olacak?

Her yıl farklı sayılarda gerçekleştirilen PTT memur alımı için süreç netlik kazandığında, sizlere muhtemel kadro sayılarını ulaştıracağız. Şuan için önceki yıllara benzer dağılımlarda olacağı öngörülmektedir. Sürece dair herhangi bir açıklamanın gündeme yansıması durumunda isinolsa.com olarak sizlere bu gelişmeleri aktarıyor, mobil uygulamalarımızı üzerinden iletiyor olacağız. PTT memur alımında merak edilen detayları, yayımlanan ilanları, gelişmeleri ve sonuçları öğrenebilmek amacıyla mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS: Tıklayınız

Android: Tıklayınız

Editör: TE Bilisim