Kasım ayına girdiğimiz şu günler itibariyle, PTT personel alım ilanı yayımlanması bekleniyor... PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklamada personel alım müjdesi verilmiş, sosyal medya gündeminde büyük ilgi görmüştü. Yapılan açıklamada " Hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Nasıl 40 bin kişilik çalışanımızı 100 bin kişiye çıkarıyorsak ekonomimizi de aynı şekilde büyüteceğiz. " ifadelerini kullanan Kenan Bozgeyik, müjdeli haberi aktarmıştı.

PTT personel alım ilanı ne zaman yayımlanacak?

Bilindiği üzere yakın zamanda yayımlanan 5 bin kişilik bir personel alım ilanı bulunuyor. Sürecin tamamlandığı bu personel alım ilanının ardından, yeni bir memur alımının daha gündeme gelmesi bekleniyordu. Bizlerde isinolsa.com olarak hem ilan bekleyen ziyaretçilerimizin sesini gündeme taşımak hem de muhtemel ilan tarihini aktarmak üzere bu haberi ulaştırıyoruz. Binlerce kişi tarafından merakla beklenen personel alım ilanının Aralık ayı ortası ya da Ocak ayı itibariyle yayımlanmasını beklemekteyiz. İlan yayımlandığı anda bildirim almak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Muhtemel kadrolar

Geçtiğimiz PTT memur alımı için kadrolar kamuoyuna aktarılmıştı. Bu alımlarda da PTT gişe yetkilisi alımı, büro memuru alımı gibi alımların yapılacağını, muhtemel olarak da posta dağıtıcı pozisyonuna çok sayıda alımların yapılacağını düşünmekteyiz. Bu süreçte ilanların başvuru koşullarında ve aşamalarında da bir değişiklik yapılacağını düşünmemekteyiz. Yayımlanacak ilanlarda geçen yıla oranla bir değişiklik olması durumunda yine sizlere sitemiz üzerinden bu gelişmeleri ve değişimleri ulaştırmaya, bilginize sunmaya çalışacağız.

PTT personel alımları için yardımlaşma amacıyla kurduğumuz Facebook grubumuza katılmayı unutmayınız.

Facebook grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim