Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT tarafından kamuoyuna duyurulan ilan ile 5 bin kişilik memur alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre PTT hangi pozisyonlar için kaç kişilik atama yapılacağı, aranan şartların ne olduğu hakkında tüm detayları duyurdu.

Pek çok aday Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'nin bölüm şartı aramamasını talep etse de PTT alanında bilgili kalifiye eleman almak için bölüm şartı koymaktadır. Peki avukat, mimar, mühendis, gişe görevlisi, büro görevlisi, postacı, uzman yardımcısı, tekniker pozisyonlarına başvuru yapacak olan adayların hangi bölümlerden mezun olması gerekiyor. İşin Olsa ekibi olarak aranan bölüm mezuniyeti şartını sizlere açıklıyoruz.

BAŞVURU YAPABİLECEK BÖLÜMLER

Adayların PTT'nin 5 bin kişilik memur ve personel alımına başvuru yapabilmesi için yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için aranan bölüm şartına uyum sağlaması gerekmektedir. Pozisyonlar için hangi bölüm mezunlarının başvuru yapabileceği belirtilmiş olup bu bölümlerden mezun olmayanlar müracaat edemeyecektir.

RESMİ İLAN ve DİĞER DETAYLAR BU HABERDE